Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ سیدعباس موسوی در نشست امروز خود با اصحاب رسانه ضمن تسلیت درگذشت خبرنگار خبرگزاری فارس گفت: ٢٧ آذر روز جهان عاری از خشونت است که توسط رئیس‌جمهور ما پیشنهاد شد و امیدوار هستیم آنطور که ایران به دنبال جهان عاری از خشونت است دیگران هم این چنین باشند.

وی ادامه داد: سفری به تبریز داشتم و نشست خبری برگزار کردم که در سفر‌های بعدی ادامه خواهیم داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



موسوی افزود: استحضار دارید آقای لاریجانی برای شرکت در نشست مجالس آسیایی به آنتالیا رفتند و آقای ظریف هم سفر‌های مهمی به ترکیه و قطر داشتند و در دوحه فروم سخنرانی مفصلی داشتند و در این دو سفر دیدار‌های متعددی داشتند و دیدگاه‌های جمهوری اسلامی ایران را اعلام کردند. آقای عراقچی هم سفر‌های زنجیره‌ای داشتند. رئیس‌جمهور هم سفری به مالزی خواهند داشت و سفر ایشان به ژاپن هم در دست بررسی است. وزیر امور خارجه هند هم هفته آینده به ایران سفر می‌کنند.

اهداف سفر رئیس‌جمهور به ژاپن

سخنگوی دستگاه دیپلماسی در پاسخ به سوالی در خصوص آخرین وضعیت کشتی سانچی گفت: این اتفاق تاسف بار بود و در همان زمان وزارت خارجه همه اقدامات لازم را انجام داد. شرکت ملی نفتکش نیز پیگیر بودند و به شایعات پیش آمده نیز پاسخ دادند.

وی همچنین در خصوص اهداف سفر رئیس‌جمهور به ژاپن گفت: ایران و ژاپن دو دوست سنتی و قدیمی هستند. دو کشور دارای روابط دیرینه و حسنه هستند. سفر آقای آبه به ایران انجام شد و طبیعی بود که سفری هم از سوی ایران انجام شود. قطعا دو کشور دارای دیدگاه‌هایی در خصوص مسائل منطقه‌ای هستند که در دیدار دو رئیس‌جمهور مطرح می‌شود.

شهروندان حتی با دعوت نامه نیز نسبت به سفر به آمریکا تجدیدنظر کنند

سخنگوی وزارت امور خارجه در رابطه با هشدار وزارت امور خارجه در خصوص سفر به ایالات متحده گفت: وزارت خارجه برحسب وظایف ذاتی خود هشدار‌هایی را در خصوص سفر‌ها اعلام می‌کند و این بار نیز با توجه به اتفاقات پیش آمده اعلام کردیم حتی با دعوت نامه نیز نسبت به سفر به آمریکا تجدیدنظر کنند. لازم است اتباع ما از سفر غیرضروری به کشور‌هایی که نشان دادند اخلاق را رعایت نمی‌کنند، اجتناب کنند.

ادعا‌های دیگران، واقعیت جزایر سه‌گانه را عوض نمی‌کند

موسوی در ارزیابی دیپلماسی پارلمانی مجلس دهم گفت: با حضور آقای لاریجانی اقدامات مناسبی در راستای دیپلماسی پارلمانی صورت گرفت و امیدواریم مجلس آینده هم در بحث دیپلماسی قوی‌تر حضور پیدا کند.

رئیس مرکز دیپلماسی عمومی و رسانه‌ای وزارت خارجه در پاسخ به این سوال که آیا ظریف در دوحه فروم گفت‌وگویی درباره جزایر سه گانه انجام شده داده است، عنوان کرد: کشور‌های عربی هم می‌دانند جزایر سه گانه، ایرانی است. اگر ما از گفتگو صحبت می‌کنیم انتظار داریم این کشور‌ها دست از حمایت‌ها و ادعا‌های واهی بردارند. این موضوعی نیست که ما آن را در قالب مذاکرات بحث کنیم بلکه موضوعی مسلم و ثابت است و ادعا‌های دیگران، واقعیت‌ها را عوض نمی‌کند.

وی در خصوص روز‌های پایانی باقیمانده به ضرب الاجل ایران در گام پنجم کاهش تعهدات برجامی گفت: در خصوص گام بعدی در حال بررسی هستیم و ابراز امیدواری می‌کنم در این فرصت باقیمانده اروپایی‌ها جدی‌تر به تعهدات خود فکر کنند.

سخنگوی وزارت خارجه همچنین در خصوص چراغ سبز آمریکا به ژاپن برای دیدار با رئیس‌جمهور کشورمان گفت: ما برای روابط‌مان با کشور‌های دیگر اجازه نقش‌آفرینی کشور ثالث را نمی‌دهیم و می‌خواهیم دیگر کشور‌ها هم در روابطشان با ما نقشی برای کشور ثالث قائل نباشند.

کمتر از ٣ هزار نفر از اتباع ما در کشور‌های دیگر زندانی هستند

موسوی در خصوص ادعای خبرگزاری رویترز مبنی بر عملیاتی شدن کانال مالی سوئیس گفت: ما با کشور‌های مختلف برای ارتقای تجارت خودمان مکانیزم‌های دوجانبه‌ای را طراحی کردیم تا نیاز‌های دو طرف پوشش داده شود و اعلام کردیم هر کشوری خواستار مراودات دوجانبه باشد ما آمادگی داریم.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص امکان تبادل زندانی با سایر کشور‌ها گفت: کمتر از ٣٠٠٠ نفر از اتباع ما در کشور‌های دیگر زندانی هستند و تعدادی از اتباع کشور‌های دیگر هم با جرائم مختلف در ایران هستند و هرجا ببینیم می‌توانیم در چهارچوب انسانی تبادل زندانی داشته باشیم این آمادگی را اعلام کردیم و اخیرا نیز تبادل زندانی با همسایگان شمالی خود داشتیم. در خصوص گروگان‌هایمان در آمریکا هم امروز توپ در زمین آمریکا است و آمادگی داریم در چهارچوب مسائل انساندوستانه و با حضور کشور‌هایی مثل سوئیس این اقدام را تکرار کنیم.

موسوی در خصوص سفر وزیر نیرو به روسیه و تائید وام روسیه به ایران گفت: ما با کشور‌های مختلف پروژه‌هایی تعریف کردیم، اما استنباط من از این تامین مالی وام نیست و فقط اعلام شد تامین اعتبار از سوی روسیه صورت بگیرد. من جزئیات را ندارم و لازم است وزارت نیرو اعلام کند.

دست‌هایی اعتراضات عراق را به سمت کنسولگری‌های ما سوق داد

سخنگوی وزارت امور خارجه در خصوص شرایط امروز عراق و ارتباط آن با ایران‌ستیزی گفت: در عراق اتفاقاتی افتاد که خوشایند مردم این کشور و کشور‌های دوست عراق نبود. ایران به عنوان کشوری که هیچگاه در امور داخلی عراق دخالت نکرده این تحولات را دنبال می‌کند. گاهی مواقع نیز دست‌هایی اعتراضات را به سمت کنسولگری‌های ما سوق دادند و امیدواریم به زودی ثبات و آرامش به کشور همسایه ما برگردد.

وی در رابطه با آخرین وضعیت بررسی‌های مربوط به FATF گفت: ما نظرات خودمان را بصورت شفاف بیان کردیم. ما پیوستن به این کنوانسیون را به نفع کشور می‌دانیم. ایران هم عملا بسیاری از ملزومات FATF را انجام می‌دهد و در این شرایط می‌توانیم به این کنوانسیون بپیوندیم و امیدواریم در مجمع این صلاح را تشخیص دهند و کشور‌های دوست ما هم شفاف اعلام کرده‌اند که بدون انجام الزامات گروه ویژه اقدام مالی دیگر نمی‌توانند با ما همکاری کنند.

استنباط ما عقب‌نشینی روسیه از همکاری با ایران در سایت فردو نیست

موسوی همچنین درباره توقف و وقفه همکاری روسیه با ایران در سایت فردو گفت: استنباط ما عقب‌نشینی روسیه از همکاری با ایران نیست. مشکل فنی را به دلیل توقف به رسمیت می‌شناسیم. کارشناسان فنی ایران و روسیه در حال بررسی مسئله هستند. علت اصلی همزمانی دو اقدام است که طرف روس می‌خواهد ببیند امکان انجام دو اقدام به صورت همزمان وجود دارد یا خیر. بیشتر بخوانید: چرا روسیه از فردو کنار کشید؟ / کمالوندی: بدون روسیه هم می‌توانیم با تولید ایزوتوپ‌های پایدار ادامه دهیم این مقام وزارت امور خارجه درباره اینکه گفته می‌شود علت توقف همکاری در فردو به خاطر تحریم‌های آمریکا بوده است، ابراز داشت: آخرین اخبار ما از کمیسیون مشترک برجام این است که همه کشور‌ها متفق‌القول علت وضعیت کنونی را به خاطر خروج آمریکا از برجام می‌دانند. آن‌ها می‌گویند تحریم‌های غیرقانونی آمریکا در این زمینه را به رسمیت نمی‌شناسیم.

امیدواریم عربستان دست دوستی ما را بفشارد

موسوی در پاسخ به سوالی درباره اعزام هیأت‌هایی از ایران و عربستان برای مذاکره با یکدیگر گفت: من از این گفتگو‌ها خبر ندارم. گفتگو‌های رسمی ما درباره حج عمره بود که اخیرا انجام شد. از گفتگو‌های دیگر خبری ندارم. کشور‌هایی تلاش می‌کنند که این گفتگو و تنش‌زدایی میان ایران و عربستان انجام شود که فکر می‌کنیم با حسن نیت هم است. ایران از این تلاش‌ها استقبال می‌کند، ولی ما گاهی با اظهارات دوگانه از سوی مقام‌های عربستانی شاهدیم که با روح روند تلاش‌های ایران و تلاش‌های کشور‌های دیگر تناقض دارد.

وی اضافه کرد: امیدواریم این صحبت‌ها از سوی عربستان متوقف شود و دست دوستی ما را بفشارد و یقین بداند در دعوت بیگانگان و انباشت سلاح، امنیتی ایجاد نمی‌شود و حتی وضعیت بدتر هم می‌شود.

خبر در حال تکمیل است... منبع: ایلنا خبر های مرتبط

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 عباس موسوی فردو مذاکره ایران و عربستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۱۲۰۳۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیسی: انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم/ موشک جواب موشک است

رئیس جمهور گفت: ما هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم، اما اروپا و آمریکا عهدشکنی کردند. ما انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم و بارها بازرسان آژانس آن را اعلام کردند، اما گوش شنوایی وجود ندارد. اینکه فقط مذاکره بتواند همیشه پاسخگو باشد نیست، در جایی موشک می‌تواند و در جایی هم مذاکره. در واقع موشک جواب موشک است.

به گزارش ایسنا، سیدابراهیم رئیسی در دهمین گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با بیان اینکه به عملیات وعده صادق باید در رسانه ملی و محافل علمی، سیاسی و امنیتی پرداخته شود، گفت: عملیات وعده صادق احساس غرور ملی بود و از نقاط عطف اجماع‌ساز میان همه مردم و صاحبان اندیشه و تفکر با هر سلیقه‌ای بود و همه این کار را ستودند.

وی با اشاره به جنایت علیه بشریت و کودک‌کشی رژیم صهیونیستی،‌ خاطرنشان کرد: اقدامات رژیم صهیونیستی صفحه‌ای سیاه و اوج بی‌رحمی و جنایت را نشان می‌دهد، اما تا امروز پیروز میدان مردم مقاوم فلسطین بوده و رژیم صهیونیستی و حامیان او شکست‌خورده هستند.

ایران قوی است که می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند

رئیسی با بیان اینکه حمایت از فلسطین نه در دانشگاه‌های غرب که در هرجای دنیا دیده می‌شود، گفت: رژیم صهیونیستی در این درماندگی خود به کنسولگری ایران در دمشق حمله کرد و رهبری انقلاب بر تنبیه این رژیم پس از این واقعه تاکید کرد و در نهایت جلوه‌ای از همکاری میدان، دیپلماسی و رسانه در عملیات وعده صادق دیده شد و نشان داد ایران قوی است که می‌تواند گزینه نظامی را از روی میز حذف کند؛ باید با قدرت پیش رفت.

وی تاکید کرد: معتقدیم در برابر دیپلماسی التماسی می‌توان جلوه‌ای از قدرت جمهوری اسلامی را نشان داد که سایه جنگ را از کشور دور کند و سرریز همین اقتدار را می‌توان در ابعاد دیگر از جمله رفع مشکلات اقتصادی هم به کار گرفت.

رئیس دولت سیزدهم تاکید کرد: برداشت من این است که «وعده صادق» نقطه اقتدار جمهوری اسلامی ایران است و این نقطه اقتدار آثار خود را در زمینه‌های دیگر از جمله اقتصاد کشور نشان می‌دهد. اگر این عملیات غرورآفرین اجماع‌ساز بود و همه در کنار هم آن را تحسین کردند می‌توان از این فرصت برای اجماع در حل مشکلات کشور هم به کار گرفت.

رئیس‌جمهوری در پاسخ به این پرسش که راه‌حل مشکلات کشور موشک است یا مذاکره و یا هردو، تصریح کرد: ما بارها اعلام کردیم جمهوری اسلامی دست کشورهایی را که بخواهند با ما روابط خوبی داشته باشند می‌فشاریم؛ چه در آسیا و چه در اروپا تا روابط خوبی شکل گیرد. البته دشمن ایران‌هراسی را امروز تشویق می‌کند اما می‌بینیم که این ترفند جواب نداده است و مسئله فلسطین مسئله دنیا شده است. این نشان داد موضع جمهوری اسلامی درست است. بارها به کشورهای منطقه هم نشان دادیم که ایران دوست آنان است. رئیس اقلیم کردستان در دیداری که با او داشتم تاکید می‌کرد کاری که حاج قاسم سلیمانی برای دفاع از اقلیم انجام داد تا داعش در آنجا به هدف خود نرسد، هرگز از یاد مردم کرد پاک نمی‌شود.

هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم موشک جواب موشک است

وی تاکید کرد: پیام وعده صادق این است که ما مقابل هرکسی که مقابل جمهوری اسلامی بایستد می‌ایستیم و با هرکسی بخواهد با ما روابط خوبی داشته باشد روابط خوبی خواهیم داشت. ما هیچوقت میز مذاکره را ترک نکردیم، اما اروپا و آمریکا عهدشکنی کردند. ما انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم و بارها بازرسان آژانس آن را اعلام کردند، اما گوش شنوایی وجود ندارد. اینکه فقط مذاکره بتواند همیشه پاسخگو باشد نیست، در جایی موشک می‌تواند و در جایی هم مذاکره. در واقع موشک جواب موشک است.

تولید مسکن در کشور فعال است

رئیسی همچنین با اشاره به اینکه ساخت چهار میلیون مسکن در چهار سال نیاز کشور و تاکید قانون است، یادآور شد: اگر در سال‌های گذشته شاهد تولید مسکن با توجه به نیاز مردم بودیم امروز با این مشکلات مواجه نبودیم، اقدامات در زمان خود انجام نشده است و کمبود در کشور احساس می‌شود. امروز شاهد تولید ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار مسکن در کشور هستیم. مسکن روستایی فعال است و اکنون بیش از ۲۶۰ هزار مسکن در این بخش تحویل دادیم. ۱۰۰ هزار مسکن تحویل مددجویان شده است. تولید مسکن در کشور فعال است، اما حتماً به صورت آپارتمان نیست به شکل ویلایی هم هست.

دولت حتماً به وعده ساخت مسکن کمک می‌کند، اما به کمک مردم نیاز داریم

رئیس دولت سیزدهم ادامه داد: امیدواریم با کار جدی که در وزارت راه یا همکاری مردم، تعاونی‌ها، نیروهای مسلح و دانشگاه‌ها برای تولید مسکن در حال انجام است، وعده ما عملی شود. از وعده‌های دولت که به دنبال تحقق کامل آن است حتماً ساخت مسکن است. اطمینان می‌دهیم دولت حتماً به وعده ساخت مسکن کمک می‌کند اما در عین حال به کمک خود مردم هم نیاز داریم.

وی یادآور شد: در مسکن مهر وقتی کار را شروع کردیم ۲۴۰ هزار تعهد ساخت مسکن داشتیم. دولت‌های قبلی متعهد شده بودند اما این کار را انجام دادیم و ۱۴۰ هزار مسکن از این میزان به مردم تحویل شده است. ساخت مسکن کمی طول می‌کشد و امیدواریم بتوانیم این امر را به خوبی پیش ببریم.

رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره آمارهای مهار نسبی رشد تورم و نقدینگی از یک‌سو و محسوس نبودن این امر در زندگی مردم، تصریح کرد: علت‌ها را باید از میان برد تا تورم کاهش یابد. ما با تورم نزدیک ۶۰ درصد شروع کردیم و تلاش کردیم کسری بودجه نداشته باشیم یا کسری بودجه‌ای که وجود داشت را با ایجاد درآمد تلاش کردیم پیش ببریم نه با استقراض و چاپ پول. در سالهای بعد هم تلاش کردیم هزینه‌ها را افزایش ندهیم و بودجه را هم تراز ارائه کنیم تا کسری بودجه که در این زمینه موثر است وجود نداشته باشد.

رئیسی گفت: رشد نقدینگی در این دولت ۲۳ درصد است و این چیزی است که بسیاری باور نمی‌کردند. این موفقیتی است که دولت توانسته است به آن برسد. همچنین بر وجود انظباط مالی و اضافه برداشت موسسات مالی و اعتباری تاکید کردیم تا اگر این روند ادامه یابد حتی این موسسات را منحل کنیم.

از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم

وی تصریح کرد: من روزانه آمار می‌گیرم نه هفتگی، روزی نمی‌گذرد مگر اینکه از قیمت کالاها و وضعیت سفره مردم مطلع هستم و این مبالغه نیست و حساسیت من بر این موضوع است.

تورم روز به روز کاهشی می‌شود

رئیس دولت سیزدهم یادآور شد: تورم به کانال ۳۰ درصد رفته است و روز به روز کاهشی می‌شود که تأثیر خود را بر قیمت‌ها خواهد گذاشت. تلاش کردیم فشارها بر اقشار ضعیف، مستمری‌بگیران و مددجویان کاهش یابد. طرح کالابرگ هم برای همین بود که کالاهای اساسی با قیمت ثابت به دست مردم برسد. این اقدامات همه در جهت فقرزدایی است و کمکی به خانواده‌های نیازمند است که آب، برق، گاز و بیمه سلامت این خانواده‌ها رایگان شود.

رئیسی گفت: توانمندسازی مددجویان هم از اقدامات ما در این زمینه است. ۱۰۰ هزار نفر از چتر حمایتی کمیته امداد خارج شده‌اند و اولین‌بار است که کسی پشت نوبت کمیته امداد نیست. نمی‌خواهم بگویم این امر مسئله را حل می‌کند یا کسی در کشور چنین نیست اما الان در وزارت رفاه سامانه‌ای آماده شده تا هرکسی در کشور نیازمند است به این سامانه اعلام کند تا دولت برود و آنان را تحت پوشش قرار دهد.

دولت بر مشکلات اقتصادی واقف است

وی یادآور شد: تلاش شده تا در زمینه حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان اقداماتی انجام شود تا در وضعیت تورمی فشار اقتصادی بر آنان کمتر شود مثلاً تغییر حقوق در این زمینه تاثیر داشته است. دولت بر مشکلات اقتصادی واقف است و تلاش می‌کند این مشکلات را روزبه‌روز کاهش دهد.

رئیس‌جمهوری در پاسخ به پرسشی درباره مالیات بر سوداگری و برنامه دولت در این زمینه، اظهار کرد: زنجیره تامین، تولید تا مصرف باید کنترل شود و این کنترل هم همیشه نباید دولتی باشد، اتحادیه‌ها، اصناف و اقشار می‌توانند در این زنجیره نظارت و کنترل داشته باشند. در زمینه مسکن، نظام‌بخشی به بنگاه‌های معاملات بسیار مهم بود که در این دولت با همکاری خود بنگاه‌ها انجام شد. این دولت تاکید دارد با ایجاد انظباط با سوداگری و تخلفات برخورد کند. برخورد با سوداگری و سودجویان در بازار حتماً مورد توجه و پیگیری دولت است تا قوانین در این زمینه را با قدرت اجرا کند.

رئیس دولت سیزدهم در پاسخ به پرسشی درباره گسترش عدالت اجتماعی و فرهنگی، گفت: در اولین بودجه‌ای که به مجلس تقدیم کردیم تلاش کردیم براساس آمایش سرزمینی بودجه را توزیع کنیم. امکانات تحصیلی، جاده‌های روستایی و حل تنش آبی روستاها را در این زمینه در نظر گرفتیم و امروز از ۱۰ هزار روستا که تنش آبی داشت مشکل ۵ هزار روستا در این دولت حل شده است. هدف دولت حل کامل این مشکل است.

وی تاکید کرد: عدد روستاهایی که مثلاً در زمینه فیبر نوری به آن‌ها توجه شده بیشتر از مناطق شهری و مناطق به اصطلاح بیشتر پیش چشم بوده است. توجه به مناطق کم برخوردار از نظر ساخت جاده، خانه بهداشت، ساخت مدرسه و امکانات دیگر با نگاه عدالت‌محور عمل کردیم.

به همه بخش‌ها توجه عادلانه داریم

رئیسی یادآور شد: جایی که احساس کنیم امری خلاف عدالت صورت گرفته حقیقتا برافروخته می‌شویم و آن را شایسته دولت و نظام اسلامی نمی‌دانیم. حتماً به همه بخش‌ها توجه عادلانه داریم.

ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم

رئیس دولت سیزدهم با اشاره به موضوع گشت ارشاد مدیران، گفت: کاری که عدالت را نقض می‌کند فساد است‌. از ابتدا اعلام کردیم ساختارهای فسادزا را اصلاح می‌کنیم، آن‌هم با ایجاد شفافیت در عمل نه با سخن. صدور مجوزها را دیدیم که چگونه اصلاح شد، سامانه تجارت بیش از ۹۰ درصد در حال اجراست و این سامانه‌ها از ایجاد فساد جلوگیری می‌کند. ابربدهکاران بانکی که پچ‌پچ جلسات و محافل بود را علنی کردیم تا کسی اینگونه عمل نکند. گام‌های خوبی برای شفاف‌سازی و برخورد با افراد مختلف در دولت برداشته‌ایم.

وی یادآور شد: وقتی اعلام می‌کنیم نزدیک ۱۰۰ نفر از مسئولان بخش‌های مختلف که همگی هم مشکل نداشتند، اما احساس ناکارآمدی‌شان وجود داشت و برخی که در موارد نادر مسئله داشتند، همه جابه‌جا شدند در راستای همین گشت ارشاد مدیران و نظارت است.

از گروه، حزب یا جریان خاصی نیستم، دولت ما مردمی است

رئیسی تصریح کرد: گشت ارشاد مدیران در سطح کشور در حال اجراست. تغییر، تذکر و هشدار در این زمینه انجام میشود و هرجا لازم است جابه‌جایی هم صورت می‌گیرد. ما خط قرمزی در این زمینه نداریم. من از گروه، حزب یا جریان خاصی نیستم. دولت ما مردمی است و ما با مردم ارتباط داریم. هرجا احساس کنیم رودربایستی نداریم و در همه شوراهای اداری اعلام کردیم و تجربه کردیم که ۲۰ مدیر تشویق شدند و ۱۰ مدیر هم برکنار که البته گفتیم همه آنان مشکلی نداشتند بلکه موضوع کارآمدی در مسئولیت بیشتر مطرح بوده است.

رئیس‌جمهوری با اشاره به لزوم وجود نشاط اجتماعی، گفت: میزان کتابخوان در مناطق غیربرخوردار که در این دولت افزایش یافته است نشان می‌دهد این امر مسبوق به سابقه نبوده است. اقداماتی برای نمایشگاه کتاب انجام دادیم و سال گذشته یک میلیون و ۶۰۰ هزار جلد کتاب به روستاها ارسال کردیم. امسال هم در زمینه عدالت فرهنگی و اجتماعی برای نمایشگاه کتاب برنامه‌ریزی کردیم.

وی یادآور شد: در سال گذشته ۲۵ میلیون نفر در رویدادهای فرهنگی مختلف حاضر شدند که جلوه نشاط اجتماعی است. به این معنا هم نیست که مردم مشکل ندارند، مشکل هم دارند اما نشاط اجتماعی نیز وجود دارد. آمار سفرها هم همین را نشان می‌دهد اما کافی نیست و باید گام‌های بیشتری برداشته شود.

دشمن دنبال حیازدایی از جامعه ما است

رئیس‌جمهوری با اشاره به جایگاه حجاب در میان زنان ایران، تصریح کرد: مسئله حجاب هم وظیفه شرعی و هم قانونی است. ممکن است فردی نسبت به مسائل شرعی تقید نداشته باشد اما این امر حجاب قانونی است و قانونمداری اصلی مورد توجه همه است. دشمن دنبال حیازدایی از جامعه ماست اما مردم ما اجازه نمی‌دهند دشمن به این هدف برسد و پایبندی زنان ما به حجاب ریشه در اعتقادات دارد اگر جایی کم‌توجهی یا بی‌توجهی می‌شود باید این توجه را ایجاد کرد و افرادی هم که با یک برنامه به هنجارشکنی عمل می‌کنند وظیفه دستگاه‌های قانونی در این زمینه مشخص است.

وی ادامه داد: دولت وظیفه قانونی خود را در این زمینه هم در دستگاه‌های اداری انجام می‌دهد و هم در حوزه عمومی و هم قانون باید اجرا شود. دستگاه‌های فرهنگی، قضایی و انتظامی در این زمینه وظیفه دارند و اگر همه به وظیفه خود به موقع عمل کنند هیچ مشکلی در این زمینه نخواهیم داشت. دولت خود را موظف به اجرای قانون و رعایت آن در دستگاه‌های خود می‌داند.

مردم با حضور در انتخابات، کار خود در دور اول را تکمیل کنند

رئیس‌ دولت سیزدهم با اشاره به انتخابات مجلس شورای اسلامی، تاکید کرد: مجلس قانونگذار و ریل‌گذار است و اگر مجلس و دولت قوی باشند اجرای قوی هم به دنبال می‌آید. مردم با حضور در حوزه‌های انتخابیه باقیمانده کار خود در دور اول را تکمیل کنند تا دولت و مجلس برای خدمت به مردم و رفع مشکلات گام بردارند. همکاری مجلس و دولت بسیار مهم است و امیدوارم مجلس در زمان مقرر شکل بگیرد و کارها پیش رود.

وی در پاسخ به پرسشی درباره ایجاد اشتغال، اظهار کرد: ما باید سالی یک میلیون شغل ایجاد کنیم و باید انجام شود. این نیاز کشور است. دولت پس از گذشت قریب سه سال توانسته یک میلیون شغل را ایجاد کند. در برخی استان‌ها اشتغال دیگر موضوع جدی نیست. برخی استان‌ها که چنین است نیز مورد تاکید دولت هستند. همچنین ما با احیای کارخانه‌های تعطیل و نیمه‌تعطیل به اشتغال کمک کردیم که قریب به ۹ هزار مورد می‌شوند.

رئیسی با بیان اینکه تولید در کشور افزایش یافته است، گفت: آمار بیکاری هم کاهش یافته و در کانال هفت تا هشت درصد قرار دارد. ما به ایجاد زمینه شغلی برای تحصیلکرده‌ها حتما تاکید داریم. امروز ۱۰ هزار شرکت دانش‌بنیان داریم که دوبرابر گذشته شده است. زمینه برای فعالیت‌ در کشور فراهم است و صندوق‌های حمایتی هم در این زمینه فعال هستند تا کمک کنند. امیدوارم روزی در کشور اصلا بیکار نداشته باشیم و زمینه برای همه افراد جویای کار ایجاد شود.

وی تاکید کرد: امروز تولید نه فقط در صنعت که در کشاورزی هم رشد داشته است و ۲۲ درصد رشد در حوزه تولید کالاهای اساسی داریم. کارهای خوبی در حوزه صنعت و معدن در حال انجام است. مردم متوجه هستند که دولت کار می‌کند و ما حمایت مردم را نعمت و لطف الهی می‌دانیم.

دلیل عصبانیت دشمن، پیشرفت ما است

رئیس‌جمهوری یادآور شد: امروز آمارها از کاهش تورم و رشد اقتصادی حتی در صندوق بین‌المللی پول هم تاکید شده است. رشد اقتصادی، رشد صادرات و کاهش تورم در این آمارها هم وجود دارد. ما ۱۰ سال رشد اقتصادی زیر یک درصد داشتیم اما الان ۴ تا ۵ درصد رشد اقتصادی داریم و دشمن نمی‌خواهد چنین رویه‌ای در کشور پیش گرفته شود و دلیل عصبانیت دشمن هم از ما همین است که پیشرفت داریم.

دولت صادق‌الوعد بودیم و خواهیم بود

رئیسی در پایان تاکید کرد: نقد و انتقاد ایراد ندارد، اما همه باید کمک کنیم تا مشکلات حل شود. انسجام ملی در جریان عملیات وعده صادق می‌تواند دیگر مشکلات را هم حل کند. همه احزاب و گروه‌ها و دیدگاه‌ها بدانند که باید دست به دست هم دهند و مشکلات حل شود. دولت خدمتگزار همه مردم است، حتی کسانی که به من رأی نداده‌اند نیز ما خدمتگزارشان هستیم. ما دولت صادق الوعد بودیم و خواهیم بود و به عهد خود با مردم وفاداریم و حل مشکلات مردم را دنبال می‌کنیم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • پوتین: اتحادیه اقتصادی اوراسیا در برابر تحریم‌های جدید کارآمد است
  • رهاوردهای کنفرانس اصفهان برای ایران
  • دیدار وزیر خارجه و گروه دوستی پارلمانی ترکیه
  • امیرعبداللهیان: ترکیه جایگاه ویژه‌ای در سیاست همسایگی ایران دارد
  • جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • امیرعبداللهیان: جایگاه ترکیه در سیاست همسایگی ایران ویژه است
  • رئیسی: انحرافی در فعالیت‌های هسته‌ای نداریم/ موشک جواب موشک است
  • گروسی: پیشنهادی برای ادامه همکاری ارائه دادم | به بازیگران خارجی توجه نمی‌کنیم، نقش ایران را می‌بینیم
  • محورهای رایزنی وزرای خارجه روسیه و عربستان
  • ایران عملکرد جنگ‌افزارهایش را مقابل سلاح‌های آمریکایی ارزیابی می‌کند!