Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمانشاه، فریدون یاوری مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه ایجاد پارک صلح و دوستی به منظور ایجاد فضای امن برای گونه‌های جانوری ضروری است، گفت : متأسفانه این پارک هنوز ایجاد نشده و بنابر روند قانونی طولانی آن از طرف ۲ کشور اقدامی صورت نگرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به محل پیشنهاد شده برای ایجاد پارک صلح و دوستی بین ۲ کشور ایران و عراق، گفت : ایجاد پارک با موضوع معرفی یکی از مناطق زله زرد گیلانغرب یا قراویز سرپل ذهاب و یا هر ۲ منطقه بوده که این مناطق از نقاط مرزی مشترک بین کشور ایران و عراق است.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با اشاره به پیشرفت فیزیکی ۸۵ درصدی سایت پرنده نگاری هشیلان، افزود: جریان ساخت این سایت چندسال به طول انجامیده که هم اکنون برای به اتمام رساندن آن و تکمیل ۱۵ درصد باقی مانده نیازمند یک میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان هستیم.

یاوری با اشاره به تولید متوسط روزانه ۵۵۰ الی ۶۰۰ تن زباله در کرمانشاه افزود: این مقدار برحسب فصل و میزان مصرف شهروندان بوده که به سایت بیوکمپوس برای تبدیل به کود حمل می‌شود.

او ادامه داد: پسماند‌های قابل بازیافت در محل در صورت وجود مشتری به سوخت قابل استفاده در صنایع به ویژه سیمان سازی بازیافت شده و زباله‌های پزشکی قبل از حمل به محل دفن باید بی خطرسازی شوند.

مدیرکل محیط زیست استان کرمانشاه با بیان اینکه تمامی ۲۳ بیمارستان موجود در استان مجهز به سیستم اتوکلاو و غیرسوز در محل بیمارستان هستند، گفت: این سیستم‌ها موجب بی خطرسازی زباله‌های پزشکی شده و سپس توسط شرکت‌های خصوصی به محل‌های از پیش تعیین شده حمل می‌شوند .

انتهای پیام/د

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: محیط زیست منابع طبیعی پارک جنگلی گونه های جانوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۵۱۵۹۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم

به گزارش خبرنگار مهر، محمد اله بخش ظهر دوشنبه در جلسه هم اندیشی با رئیس و معاونان دانشگاه محقق اردبیلی گفت: برای چهار پروژه شیلاتی استان که شامل ایجاد شهرک ماهیان زینتی، ایجاد مجتمع های آبزی پروری در حاشیه اهرچای تا قره سو، امکان سنجی ایجاد مجتمع پرورش ماهیان خاویاری حاشیه قزل اوزن و گیوی چای اعتبارات لازم اخذ شده است.

وی طرح های مطالعاتی حوزه شیلات در شهرک سامیان را یادآور شد و خاطرنشان کرد: در خصوص شهرک ماهیان زینتی و پرورش زالو و جلبک کارهای شاخصی انجام شده و با راه اندازی این طرح می توان تولید و پرورش ماهیان زینتی را به ۱۶میلیون قطعه ارتقا داد.

مدیرکل شیلات استان تولید جلبک در حوزه دانش بنیان را یادآور شد و بیان کرد: با توجه به اینکه کشورمان در این خصوص وارد کننده است با تحقق برنامه مطالعاتی و اجرای آن می توان نه تنها نیاز کشور را تامین کرد بلکه طبق این مطالعات تا ۶۰ تن جلبک از مزارع استان برداشت کرد.

اله بخش خواستار توجه ویژه به بحث آموزش در حوزه شیلات شد و افزود: با توجه به توسعه این صنعت در استان اردبیل آموزش حوزه شیلات هم ضروری به نظر می رسد چرا که لازم است به صورت علمی هم به این حوزه ورود پیدا کنیم.

کد خبر 6098258

دیگر خبرها

  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • تجهیزات بازی پارک‌های کرمانشاه چقدر استاندارد است؟
  • دو چالش پروژه راه آهن شلمچه-بصره؛ مین روبی و ساخت پل
  • برنامه معاونت علمی برای ایجاد پارک‌های فناوری با ۵ کشور
  • ایجاد سازمان‌های سرمایه‌گذاری مختص پارک‌های علم و فناوری
  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • خاندوزی : فصل جدیدی از توسعه اقتصادی ایران و عراق آغاز شد
  • اقدامات رژیم صهیونیستی امنیت کل منطقه را به خطر انداخته است
  • آماده همکاری مشترک مطالعاتی با دانشگاه محقق اردبیلی هستیم
  • تعیین تکلیف سایت جدید پسماندهای بیمارستانی کرمانشاه در گام‌ نهایی